Fursecuri

de - Andreea - in Dulciuri, 11 Ian 2013 | 8735 vizualizari

 

Aseara aveam chef de facut fursecuri :) ...Am ales reteta lu Miha...O recomand.Foaaaaaaaaaaarte bune aceste fursecuri .Se fac super rapid si nu sunt costisitoare deloc.
Multumesc Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul la temperatura camerei se topeste partial ,apoi cu ajutorul mixerului se mixeaza pina se incheaga din nou si devine ca o crema.

Se adauga zaharul si esenta de vanilie  si se mixeaza pina cind zaharul se topeste si devine o crema spumoasa.

Se adauga oul si se mixeaza pina la incorporarea completa.

Se toarna apoi faina si se amesteca cu ajutorul unei linguri.

Compozitia se  toarna intr-un posh si se spriteaza gramajoare mici ,la distanta una de cealalta.

Se dau la cuptorul incins in prealabil,la 170 grade pentru 10-15 minute,pina cind talpa fursecului se rumeneste usor.

Se scot si se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

ionela2682 1

18.01.2013, 14:14

- Andreea - 1

21.01.2013, 00:55

kambey5 1

24.01.2013, 14:21

Pentru incepatori ca mine :
100 gr zahar = 4 linguri
200 gr faina = 10 linguri
nu stiu ce e ala POSH, eu le-am "format" cu lingura

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose de morcovi cu glazura de crema de branza