Fursecuri cu ciocolata

de jojoba in Prajituri, 12 Ian 2011 | 1832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 150 g zahar,
  • 1 plic de vanilie,
  • coaja de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • 250 g margarina
  • 2 lingurite scortisoara
  • Pentru glazura alba :
  • 200 gr ciocolata alba,
  • 5 linguri lapte si bombonele de ciocolata neagra.
  • Pentru glazura neagra :
  • 200 gr ciocolata neagra,
  • 5 linguri lapte si bombonele colorate.    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara si coaja de lamaie pana devin spuma. Se adauga margarina si faina amestecata cu praful de copt. Se  intinde o foaie si se stanteaza diferite forme. Se da la cuptor pentru 10 minute, la 160 grade Celsius.

Se topeste ciocolata pe abur si se adauga 5 linguri de lapte. Fursecurile se dau prin ciocolata si deasupra se presara bombonele.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu ciocolata-0
Fursecuri cu ciocolata-1
Fursecuri cu ciocolata-2
Fursecuri cu ciocolata-3
Fursecuri cu ciocolata-4
Fursecuri cu ciocolata-5

COMENTARII (11)

LUK 1

12.01.2011, 14:27

oau..delicioase si f frumoase

Ina 1

12.01.2011, 14:33

Bun venit pe site!
Arata excelent fursecurile tale

corina241 1

12.01.2011, 19:39

foarte reusite!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41