Fursecuri cu dulceata din fructe de padure

de micki in Prajituri, 6 Noi 2009 | 11762 vizualizari

 

Sunt niste fursecuri usor de facut,aspectoase si nu in ultimul rand ffff bune!!

 

INGREDIENTE

  •   250 gr faina 150 gr unt 100gr zahar 2 galbenusuri esenta de vanilie o lingurita de praf de copt un praf de sare dulceatza din fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata din fructe de padure:

Faina se cerne pe masa de lucru,se face o gaura in mijlok si se adauga untul taiat cubulete,se "framanta" cu vf degetelor pana devine o pasta sfaramicioasa.

Apoi se adauga si ouale,zaharul,esenta,praful de sare si vanilia,si se framanta repejor pana devine un aluat elastic si fin...se pune la frigider pentru circa o ora ,invelit in folie alimentara.

Apoi se scoate de la frigider,se intinde intr-o foaie de circa un cm grosime,si cu o forma se taie pana terminam aluatul.

jumatate si aceste fursecuri le lasam asa ,iar la cealalta jumatate le facem o gaura in mijlok.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute la 180 grade.Cand vor fi gata ii lasam la racit,apoi doi cate doi ii "umplem" cu dulceata.
Punem duceatza pe cel fara gaura,apoi celalalt cu gaura il lipim deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata din fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu gem de zmeura