Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca

de -Miti- in Prajituri, 11 Noi 2012 | 3560 vizualizari

 

O carte tare draga noua este "Prajiturele",o carte mare cu 1000 de retete de fursecuri si biscuiti. Ne place sa ne uitam prin ea si sa alegem prajiturele pe care sa le facem noi. Toate sunt usor de preparat,chiar si la indemana copiilor.
Am pus chiar si in pachetelul de scoala,iar colegii de clasa au vrut sa le guste si ei. Nimic nu e mai placut decat sa imparti cu cei de langa tine.
Foarte simplu de realizat,poate v-am dat si voua o idee pentru cand aveti timp...si putere!
Am folosit o cana de 200 ml ca masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana unt,moale
  • 1/2 cana zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de nuci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca:

Incingem cuptorul.

Untul se bate cu zaharul,oul si vanilia. Adaugam faina,bicarbonatul de sodiu,sarea,fulgii de ovaz si nucile si amestecam pana se incorporeaza.

Cu o lingurita luam aluat si il punem in tava,lasand putin loc intre fursecuri.

Dam tava la cuptor cam 10 minute si intre timp pregatim urmatoarea tava.

Se lasa sa se raceasca si se servesc cu un pahar de lapte.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca 187659

COMENTARII (21)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:21

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:01

bettyC 1

22.11.2012, 12:59

bravoooo superrr

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55