Fursecuri din nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 4 Mar 2011 | 2648 vizualizari

 

De cand am vazut reteta aici http://barbatlacratita.blogspot.com/2011/02/fursecuri-din-nuca-de-cocos.html am zis ca trebuie sa o incerc, sunt foarte bune aceste fursecuri si foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos
  • 3 oua
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri faina
  • o ciocolata cu lapte sau sos de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din nuca de cocos:

Amestecam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care le mixam bine cu zaharul, pana acesta nu se mai simte si se formeaza o compozitie destul de groasa ca si consistenta, dupa care adaugam faina, amestecand bine, iar la sfarsit vom pune nuca de cocos.
Omogenizam compozitia. Compozitia va fi una lipicioasa.

Cu mana unsa cu ulei formam bilute mici, pe care apoi le vom pune intr-o tava si cu ajutorul unei furculite le presam usor. Dam tava la cuptor 15-20 de minute.

Ciocolata o topim si vom glazura fursecurile cu ea.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri din nuca de cocos-0
Fursecuri din nuca de cocos-1
Fursecuri din nuca de cocos-2
Fursecuri din nuca de cocos-3
Fursecuri din nuca de cocos-4
Fursecuri din nuca de cocos-5
Fursecuri din nuca de cocos-6

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

05.03.2011, 23:30

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2011, 19:11

adry88 1

11.06.2011, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04