Fursecuri spritate, cu ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 1024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt sau Rama mit Butter
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf copt
  • o lingurita extract de vanilie
  • un vf cutit sare
  • o lingura cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate, cu ciocolata:

Intr-un vas termorezistent puneti untul, ciocolata taiata bucatele si zaharul pudra.

Lasati la foc mic amestecand pana la omogenizare.

Lasati sa se raceasca, apoi adaugati vanilia si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.

Adaugati faina cernuta amestecata cu cacaua si praful de copt, in doua transe. Omogenizati.

Puneti compozitia in presa de fursecuri (eu am pus-o in posh :))) si am facut muschi la brate strangand la poshul ala :))), da' a trecut si asta :D )

Spritati fursecurile pe o tava in care ati pus hartie pentru copt apoi bagati tava la cuptor.

Coaceti la 180 grade timp de 10 minute.

Pudrati cu zahar pudra, glazurati cu ciocolata topita sau lasati-le exact asa cum sunt! :))

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri spritate, cu ciocolata-0
Fursecuri spritate, cu ciocolata-1
Fursecuri spritate, cu ciocolata-2

COMENTARII (28)

Zambareata

Zambareata 1

24.12.2014, 12:02

Chiar ca bune sunt,tocmai am papat una,aseara la 10 spritam de zor la fursecurile astea,am facut si eu muschi ca tineDa' nu-mi pare rau ca asa-s de buneeee,daca mai stau mult pe langa ele nu mai ramane nimicBravooo

gaby_duceag

gaby_duceag 1

24.12.2014, 20:09

)) tu, sincer iti zic, mie nu imi plac ))))))))). pt mine " ceva bun" e numa ce are crema, restul e de mancare))

Bya Ralu

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!