Fursecuri trandafir

de ionela84 in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 1804 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de aici:laverainbucatarie.blogspot.ro

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g untura/unt
  • 200 g zahar
  • 400 g faina
  • 1 lgt colorant rosu
  • 1 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri trandafir:

1.Amestecam ouale cu zaharul ,vanilia si praful de sare

2.Adaugam untura/untul si omogenizam

3.Punem faina impreuna cu praful de copt (ambele cernute) si framantam un aluat relativ tare

4.Il impartim in 3, in una din parti adaugam colorantul rosu si framantam pana se amesteca cu tot aluatul iar in a 2 a parte adaugam cacaua si framantam

5.Lasam la rece pt 1 h

6.Scoatem bilele de  aluat de la rece si si le intindem pe masa infainata apoi cu ajutorul unei forme taiem cercuri pe care le asezam in sir unul dupa altul usor suprapuse

7.Rulam usor si taiem in jumatate

8.Asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pt cca 20 min

 

TIPS-URI

1

Data viitoare o sa incerc sa pun zeama de sfecla rosie in loc de colorant.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri trandafir-0
Fursecuri trandafir-1
Fursecuri trandafir-2
Fursecuri trandafir-3
Fursecuri trandafir-4
Fursecuri trandafir-5
Fursecuri trandafir-6

COMENTARII (18)

ionela84

ionela84 1

19.12.2013, 18:37

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 14:06

super arata

ionela84

ionela84 1

20.12.2013, 18:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!