Gaufre au chocolat

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 12 Feb 2017 | 2128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 căni lapte bătut
  • 2 ouă
  • 2 banane piure
  • 1 1/2 cană făină
  • 1/2 cană zahăr pudră
  • 1/2 cană cacao
  • 10 g praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1/4 linguriță sare
  • 50 g unt topit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaufre au chocolat:

Într-un castron, amestecăm laptele bătut cu cele 2 ouă și bananele zdrobite.
În alt castron, cernem făina cu cacao și adăugăm bicarbonatul de sodiu, praful de copt, zahărul și sarea. 
Amestecăm până la omogenizarea ingredientelor. Combinăm ingredientele din cele două castroane. Amestecăm bine și turnăm ușor untul topit.
Nu exagerăm cu amestecatul.
Se coc în aparatul de vafe conform instrucțiunilor. 
Eu le-am servit cu frișcă și dulceață de afine. Puteți folosi înghețată, sosuri de vanilie sau ciocolată, chiar și fructe proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaufre au chocolat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de ciocolata si frisca