Ghiveci de legume, cu pui, la multicooker

de Bucataras Diana in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 3368 vizualizari

 


In sfarsit mi-am facut curaj sa incerc multicookerul. Acest fapt a coincis cu provocarea Bucatarasului: "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale”. Pot doar sa reproduc spusele bucatarasului meu frumos, Andutu: “mmm, yammi, e delicios mami” :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 5 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 300 g ciuperci
  • 300 g rubarba
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 tulpina apio
  • 2 gulii
  • 3 ardei capia
  • cativa catei de usturoi
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 300 g pasta de rosii
  • condimente pentru pui Delikat
  • amestec de ierburi si boia dulce Delikat
  • oregano proaspat.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume, cu pui, la multicooker:

Spalam si portionam pieptul de pui in bucatele, pe care le condimentam cu condimente pentru pui de la Delikat. Le dam la frigider si intre timp pregatim legumele.

Curatam si taiem cubulete cartofii, dovleceii, morcovii, guliile, apio, ardeii si rubarba. Tocam marunt ceapa si feliem usturoiul. Setam multicookerul pe functia prajire, punem in vas 2-3 linguri de ulei, adaugam bucatelele de pui si lasam aparatul sa isi faca treaba pentru circa 15 minute. Dupa expirarea timpului, adaugam cartofii, gulia, morcovul, ceapa si usturoiul, setam inca 10 minute programul de prajire, apoi acoperim cu apa, adaugam apio, rubarba si setam la programul “tocana” (asta este functia aparatului meu) pentru 1 ora.

La jumatatea timpului, amestecam, adaugam ciuperciile si lasam sa se termine programul. Potrivim gustul de sare si piper, condimentam cu amestec de boia dulce si ierburi Delikat, apoi adaugam pasta de rosii, loboda si patrunjelul tocate si mai setam aparatul pe functia “tocana” pentru circa 30 de minute. Asezonam cu oregano proaspat si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

evident ca putem prepara acest ghiveci si in mod tradtional :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume, cu pui, la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.07.2018, 20:28

Ce preparat gustos si plin de arome!

Gheorghita_T 1

08.07.2018, 19:53

Delicios!

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 13:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume, de toamna