Ghiveci de toamna

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Oct 2009 | 6401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ardei de diferite culori
  • ceapa
  • morcov
  • o mana de fasole verde
  • ardei iute (optional)
  • 1 lg delikat
  • 3 lg ulei masline
  • 4 cani apa
  • 3 lg bulion de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam fasolea tocat marunt,
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post -Colac cu vinete