Gnocchi cu mascarpone si pesto

de Retete_Haplea in Tortellini, 5 Mai 2015 | 3508 vizualizari

 

Voglio mangiare presto
Gnocchi de casă cu sos pesto

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru gnocchi: 300 g mascarpone,
  • 2 oua medii,
  • 300 g faina,
  • 100 g parmezan razuit;
  • Ingrediente pentru sosul pesto:
  • 50 ml ulei de masline,
  • cateva frunze busuioc proaspat,
  • 50 g parmezan razuit,
  • cativa muguri de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu mascarpone si pesto:

Amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit, apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca 

Lasam la rece cat preparam sosul pesto: mestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul, mugurii de pin si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta.

Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm. Le taiem rondele groase de aproximativ 1 cm.


Prajim gnocchi in ulei de masline. Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu mascarpone si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno