Gnocchi cu pui

de Dea_Dea in Paste, 3 Iun 2013 | 2221 vizualizari

 

Aseara tot ma gandeam ce sa fac de mancare si m-am gandit sa fac repede niste paste! Au iesit bune rau :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr gnocchi
  • apa
  • sare
  • SOS:
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • busuioc
  • oregano
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu pui:

Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se taie carnea cubulete.

Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se pune uleiul la incins si se pune carnea  se lasa 2-3 min , si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.

Se pune pasta de rosii si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.

Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.

Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fel de paste.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gnocchi cu pui 233233
retete culinare - Gnocchi cu pui 233234
retete culinare - Gnocchi cu pui 233235
retete culinare - Gnocchi cu pui 233236
retete culinare - Gnocchi cu pui 233237
retete culinare - Gnocchi cu pui 233238
retete culinare - Gnocchi cu pui 233239
retete culinare - Gnocchi cu pui 233241
retete culinare - Gnocchi cu pui 233242

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

03.06.2013, 19:57

bun bun

-tony- 1

05.06.2013, 16:31

Foarte buna reteta

babi5 1

15.12.2013, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59