Gogosari cu conopida in propria saramura

de jolygina in Muraturi, 2 Noi 2010 | 6685 vizualizari

 

este prima data cand fac aceasta reteta si mi-a placut foarte mult cat este de usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • o conopida
  • boabe de piper o lingura
  • boabe de mustar o lingura
  • cateva foi de dafin
  • 500ml otet
  • o lingura sare
  • 500ml zahar
  • un hrean potrivit pentru a pune printre gogosari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida in propria saramura:

se curata ardeii de seminte,se taie in patru dupa care ii spalam si ii lasam la scurs, facem si conopida buchetele si o punem si pe ea la scurs dupa ce a fost spalata

le punem pe toate intr-un lighean dupa care adaugam: zaharul.otetul,sarea ,boabele de piper si mustar ,foile de dafin si le amestecam bine

lasam timp de 15 ore gogosarii la macerat mestecand din cand in cand in ei , isi vor lasa zeama foarte multa si se vor pastra tari

pentru a tine sigur ori adaugam un conservant ori 2 aspirine la aceasta compozitie

ii asezam in borcane pe rand si turnam zeama care s-a lasat de la ei

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosari cu conopida in propria saramura 59939
retete culinare - Gogosari cu conopida in propria saramura 59943
retete culinare - Gogosari cu conopida in propria saramura 59944
retete culinare - Gogosari cu conopida in propria saramura 59945
retete culinare - Gogosari cu conopida in propria saramura 59946
retete culinare - Gogosari cu conopida in propria saramura 59947

COMENTARII (7)

jolygina 1

03.11.2010, 13:29

si ai am sa lamauresc ceva doamna bucataras nu aveam de ce sa imi fac mai multe conturi nu am nimic de castigat ,cum am specificat mi-am facut cont deoarece cand vb cu prietenele mele ce am mai gatit imi cereau sa le trimit reteta pe mail ,si asa imi era mai usor decat sa o scriu la fiecare in parte

jolygina 1

03.11.2010, 13:32

cat despre gabi si miha dv stiti mai bine dar din cate stiu eu si am vz la multe fete au avut ceva de obiectat si eu nu ma lasa calcata in picioare si luata la misto acest lucru l-au facut ele ,si am dovada ca si la alt cineva care este foarte apreciat pe acest sait a patit la fel si a vrut sa se retraga din cauza lor ,mai exact din cauza uneia dintre ele ,dar nu o sa dau nume ca nu e frumos,acesta este ultimu meu mesaj pe acest sait daca mai aveti ceva sa-mi transmitieti va rog sa o face-ti pe adresa de mail pe care din pacate cred ca o stie toata lumea acum,la fel am patit si la concursul decorix la care am participat si prin urma votrilor care le-am castigat trebuia sa fiu una dintre castigatoare ,50% erau voturile si 50% era un uriu din care era format si o domana care castigase in urma cu o luna care o chema tot mihaela oare e ceva personal mmm curios nu ,dar nu am castigat chiar daca aveam voturi ,insa ce-i din juriu au observat si-au cerut scuze ca nu au realizat acest lucru ,au crezut ca fetele joaca corect si mi-au adus un alt premiu acasa mult mai consistent ( o intmaplare care daca vreti sa o cititi sau nu)

Bucataras 1

03.11.2010, 23:50

1. scuze, am sters emailurile. aici este singurul punct in care ai dreptate.
2. nu ma intereseaza ce se intimpla pe alte siteuri
3. vreau ca pe bucataras sa fie totul cit se poate de corect. tu sustii citeva lucruri care pentru mine sint clare si mi-am exprimat mai sus parerea.
4. nimeni din site nu are nimic personal cu tine, cu mamaica sau mamaieelena, toti vrem doar sa fim fair.

Multumesc pentru urari si-ti doresc numai bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55