Gogosari si conopida in otet

de adry88 in Conserve, 14 Oct 2011 | 4718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg conopida
  • 3 morcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
  • 100 g zahar
  • 80 g sare
  • 1 l otet
  • 4-5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Intr-o oala punem otetul, apa, zaharul, sare, piper, mustar, foi de dafin si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii spalati, curatati si taiati. Ii oparim putin, repetam pana terminam. Procedam la fel si cu conopida.

Morcovul si telina se taie felii.

Asezam in borcane felii de morcov, telina (si frunzele), gogosari, conopida. Repetam pana umplem borcanele. Turnam otetul fierbinte si infiletam capacele la borcane.

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosari si conopida in otet-0
Gogosari si conopida in otet-1

COMENTARII (10)

Cris2711 1

14.10.2011, 18:06

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 14:58

harnicuto................

Kori 1

16.10.2011, 23:18

e foarte buna conopida murata si cu gogosari e o combinatie f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20