Gogosele a la Antzuka

de Georgia in Prajituri, 25 Mar 2010 | 9122 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase si se fac cat ai bate din palme.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1/2 cana de ulei,
  • 1/2 cana de sana sau iaurt,
  • 1 cana de zahar,
  • esenta,
  • coaja de portocala lamaie optional,
  • faina cat cuprinde,
  • o lingurita de bicarbonat stins cu otet sau praf de copt.
  • Cana sa fie de 250 ml.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele a la Antzuka:

Batem ouale cu mixerul bine, adaugam zaharul, uleiul, bicarbonatul sau praful de copt si sana sau iaurtul.
Dupa aceea adaugam faina si amestecam, trebuie sa iasa ca aluatul de gogosi facute cu drojdie. Lasam aluatul sa se odihneasca putin. Dupa aceea formam cu mana cerculete mici pe care le prajim in uleiul incins. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosele a la Antzuka-0
Gogosele a la Antzuka-1
Gogosele a la Antzuka-2
Gogosele a la Antzuka-3

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 20:04

Ramonaky 1

24.06.2010, 18:42

as manca si eu una

nadina73 1

24.06.2010, 18:51

5 furcu si fur una

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41