Gogosi galbene si pufoase (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Feb 2010 | 27685 vizualizari

 

super pufosi si buni

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 240 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie (15g)
  • 2 linguri zahar brun (daca nu aveti puneti alb)
  • un varf de cutit de sare
  • 40 ml de ulei
  • ulei pt prajit
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi galbene si pufoase (post):

Eu pregatesc aluatul in masina de paine, la programul de framantare plus dospire.

Se scoate aluatul pe masa unsa cu putin ulei si se taie forme cu gura unui pahar sau cu alte forme, in functie de preferinta.

Se mai lasa putin pe masa, sa creasca, timp in care punem uleiul la incins. Se prajesc gogosile pe ambele parti si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi galbene si pufoase (post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

alina_darlau1 1

16.11.2010, 18:58

DIANA B 1

18.12.2010, 10:34

Super misto reteta , Nadinuta !
Stii , eu n-am folosit ,,Inteligenta" niciodata ptr framantat si ptr dospit , cred ca-i voi face safteaua cu aceasta reteta ...
FAVORITA !

RuxyRux 1

18.12.2010, 11:32

Cat de bune Nadina! Grozave!!!!! Dar oare ce nu faci tu grozav?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi de post umplute cu mere