Gratar cu sos gravy

de -Miti- in Porc, 9 Dec 2012 | 1836 vizualizari

 

Sosul asta neaparat trebuie incercat. Se face din sucurile de la carne care raman in tigaie,un bucatar zicea ca asta e partea cea mai buna de la carne.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • condiment Kotanyi ptr porc
  • 4 dovlecei
  • 4 rosii
  • 1-2 linguri amidon alimentar
  • sare,piper
  • condimente preferate: cimbru,rozmarin,boia,etc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu sos gravy:

Pulpa de porc se feliaza si se bate in felii subtiri. Se condimenteaza cu amestecul de condimente si se lasa deoparte.

Feliem dovleceii de-a lungul. Eu las si coaja pe ei.

Taiem rosiile in doua.

Incalzim tigaia grill si facem carnea,dovleceii si rosiile.

Turnam putina apa in tigaie. Separat amestecam o lingura de amidon cu apa rece si turnam in tigaie. Amestecam si lasam sa fiarba,ca sa se ingroase. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare,adaugam mai mult amidon,dar gustul va avea de suferit.

Condimentam cu arome preferate.

 

 

COMENTARII (22)

Rocsi

Rocsi 1

09.12.2012, 19:30

Bunnnn

Sim0na

Sim0na 1

09.12.2012, 20:42

cam bun!

adry88

adry88 1

09.12.2012, 21:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!