Gratarel de pui cu cartofi ciupercute

de Rocsi in Pui, 11 Mar 2010 | 1704 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele sau 2 pulpe
  • 1 canita bere
  • 2 linguri ulei
  • 2 cartofi mari
  • vegeta
  • piper
  • un varf cutit boia dulce
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarel de pui cu cartofi ciupercute:

Copanelele se spala bine(eu le-am scos si pielita),le crestam.


usturoiul il tocam marunt.peste el punem berea,uleiul,piper,vegeta,boia dulce si le amestecam bine.


peste acest amestec punem copanelele si le dam la frigider circa 1 ora.


peste 1 ora punem gratarul pe foc si punem copanelele.


cartofii ii curatam,ii taiem felii apoi cu o forma de ciupercuta de fursecuri taiem cartofii(puteti face ce forme mai aveti de la fursecuri).


intr-o farfuri punem cativa stropi de ulei ,vegeta si un catel usturoi tocat,si punem pentru 10 min cartofii acolo.


dupa ce copanelele au stat 15 min pe gratar punem si ciupercutele de cartofi.


le intoarcem de pe o parte pe alta pana sunt gata.

 

TIPS-URI

1

puteti sa puneti si alte condimente peste pui.

2

serviti cu o muratura(eu am servit cu gogosari in sos).

3

daca nu va place berea puteti pune o canita de vin rosu(atat berea cat si vinul au rolul de a fragezi carnea).

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:22

nadina73 1

20.08.2010, 00:18

vreau5f

Rocsi 1

20.08.2010, 12:00

te servesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!