Gratarel de pui cu cartofi ciupercute

de Rocsi in Pui, 11 Mar 2010 | 1731 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele sau 2 pulpe
  • 1 canita bere
  • 2 linguri ulei
  • 2 cartofi mari
  • vegeta
  • piper
  • un varf cutit boia dulce
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarel de pui cu cartofi ciupercute:

Copanelele se spala bine(eu le-am scos si pielita),le crestam.

usturoiul il tocam marunt.peste el punem berea,uleiul,piper,vegeta,boia dulce si le amestecam bine.

peste acest amestec punem copanelele si le dam la frigider circa 1 ora.

peste 1 ora punem gratarul pe foc si punem copanelele.

cartofii ii curatam,ii taiem felii apoi cu o forma de ciupercuta de fursecuri taiem cartofii(puteti face ce forme mai aveti de la fursecuri).

intr-o farfuri punem cativa stropi de ulei ,vegeta si un catel usturoi tocat,si punem pentru 10 min cartofii acolo.

dupa ce copanelele au stat 15 min pe gratar punem si ciupercutele de cartofi.

le intoarcem de pe o parte pe alta pana sunt gata.

 

TIPS-URI

1

puteti sa puneti si alte condimente peste pui.

2

serviti cu o muratura(eu am servit cu gogosari in sos).

3

daca nu va place berea puteti pune o canita de vin rosu(atat berea cat si vinul au rolul de a fragezi carnea).

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:22

nadina73 1

20.08.2010, 00:18

vreau5f

Rocsi 1

20.08.2010, 12:00

te servesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04