Green smoothie

de adnia in Bauturi, 13 Ian 2013 | 1171 vizualizari

 

Un smoothie delicios, pe care-l fac de obicei vara si toamna, insa se poate prepara in orice anotimp. Iarna cred ca sunt excelente aceste smoothie, pt. aportul lor de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • frunze de spanac
  • 2 mere
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita de miere
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Green smoothie:

 

Reteta  e simpla de tot: se blenduiesc impreuna cateva frunze proaspete de spanac (da, ati citit bine:)), doua mere rosii coapte si dulci, zeama de lamaie, putina apa si 1 lingurita miere (daca mai este cazul); eu am adaugat si cateva boabe de strugure alb.
Contrar prejudecatilor mele, sucul obtinut a fost delicios, satios si pliiin de vitamine.
Enjoy!

 

COMENTARII (13)

marcela1979 1

14.01.2013, 04:58

delicios

gaby_gabytza 1

14.01.2013, 09:45

buuuun

Sim0na 1

14.01.2013, 22:18

mm.. ce bunatate!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S