Guguluf marmorat cu crema de branza

de angyb in Prajituri, 26 Iul 2013 | 787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul de cacao:
  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri apa fierbinte
  • Umplutura:
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de amidon
  • 1 ou
  • 4 linguri de zahar
  • 300 g crema de branza
  • Pt.uns:
  • ulei
  • faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf marmorat cu crema de branza:

Pt.inceput pregatim umplutura : amestecam amidonul cu oul si 100 ml lapte.Laptele ramas il punem la fiert ,cand incepe sa fiarba turnam amestecul de amidon si ou si il lasam sa fiarba pana cand se ingrosa. Luam de pe foc si adaugam zaharul si lasam sa se raceasca.

Blatul: batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare .Galbenusurile le amestecam cu uleiul si apa dupa care le turnam peste spuma de albusuri.Adaugam faina.cacao si drojdia si le amestecam bine.

Turmam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina alba. Amestecam bine crema de lapte cu crema de branza si cu ajutorul unei linguri ajezam gramajoare peste blatul de cacao.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade 35 de minute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Guguluf marmorat cu crema de branza 247714
retete culinare - Guguluf marmorat cu crema de branza 247715
retete culinare - Guguluf marmorat cu crema de branza 247716
retete culinare - Guguluf marmorat cu crema de branza 247717
retete culinare - Guguluf marmorat cu crema de branza 247718

COMENTARII (16)

alilianaa 1

26.07.2013, 10:18

delicios

Rocsi 1

26.07.2013, 10:57

Un deliciu ai pregatit aici

angyb 1

26.07.2013, 15:48

Multumesc la toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D