Gustare cu piept de pui si ciuperci

de oanapl in Pui, 14 Sep 2017 | 4860 vizualizari

 

Răsfoind printre rețetele testate de mine în anii trecuți am dat peste această rețetă rapidă și delicioasă pe care trebuie să o repet.

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cascaval ras
  • 10 ciuperci
  • 2 linguri pesmet
  • 6 linguri faina
  • 5 oua
  • 80 g unt
  • 1 piept de pui fiert
  • 5 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu piept de pui si ciuperci:

Se freaca energic untul cu o lingura de lemn, se adauga, pe rand, galbenusurile, frecand insistent pana se incorporeaza perfect. Se adauga ciupercile si pieptul de pui date prin masina de tocat.

Separat se amesteca smantana, cascavalul ras, o lingura de pesmet, patrunjelul tocat si faina turnata treptat, apoi se amesteca cele 2 compozitii si se adauga sare dupa gust. La sfarsit, se incorporeaza albusurile batute spuma tare si se toarna compozitia intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Se coace aproximativ 40-45 minute, la foc potrivit, fara a se deschide cuptorul pana la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui asortate