Gustare festiva din sunca cu cascaval

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 6813 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 300 gr de sunca feliata
  • 100 gr de cascaval de tip olandez,
  • 100 gr de brinza de vaci
  • 2 -4 catei de usturoi,
  • 2 linguri de maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din sunca cu cascaval:

Intr-un vas se amesteca cascavalul ras prin razatoare, brinza de vaci, cateii de usuroi pisati marunt si maioneza. Toate ingredientele  se amesteca foarte bine cu o lingura .

 Din felii de sunca se fac pungulite si se implu cu aceasta pasta . Se orneaza in farfurii in forma de evantai cu parte de jos a marginii. . Vezi fotografiile. 

Se pastreza intr-un loc mai racoros  inainte de a fi servite la masa .  Se orneaza cu   flori din praz sau rosii sau se infrumuseteaza cu verdeata.

 

FLORILE DIN PRAZ

SE TAIE PARTEA ALBA A PRAZULUI IN LUNGIME DE 6-7 CM. APOI , CU UN CUTIT ASCUTIT BINE LA VIRF SE FAC 4 TAIETURI IN SECTIUNI PE DIAMETRU DE-ALUNGUL PRAZULUI ,  DAR NU PINA LA CAPAT. NU SE TAIE - CAM O LUNGIME DE 1.5 CM . INTR-UN VAS SE PUNE APA CU GHEATA DIN FRIGIDER , SI SE PUN BUCATILE DE PRAZ TAIATE, ELE VOR INCEPE SA SE DESFACA DUPA VREO 30 MINUTE. SE SCOT CU ATENTIE , CITE O FRUNZA DE PRAZ - UNA DIN ALTA SI SE ARUNCA DIN NOU IN APA CU GHEATA UNA CITE UNA CA SA SE DESFACA DE TOT.  

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gustare festiva din sunca cu cascaval 14641
retete culinare - Gustare festiva din sunca cu cascaval 14642

COMENTARII (8)

Sylvia 1

25.01.2010, 09:50

Super arata, foarte frumos decorate

Bunica 1

25.01.2010, 15:08

Ai avut cumva , ceva sarbatoare si n-ai dat anunt pe "Bucataras"? Te intreb pentru ca sunt multe platouri pentru o zi normala. De altfel sunt foarte frumoase si apetisante.

anisoara 1

25.01.2010, 21:03

Sylvia si Bunica imi pare bine, ca v-au placut . Bunica nu am avut nici o sarbatoare. Eu am foarte multe recete cu fotografii , care isi asteapta rindul , pt ca sa fie expuse pe bucataras.ro.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D