Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2010 | 4847 vizualizari

 

prieteni dragi care nu doresc sa ma agit cu pregateala au sosit la ,,o cafea '' .asa ca am aranjat pe un platou ceva gustarica . aveam si smochine si curmale uscate pe care am uitat unde le-am ascuns [ deoarece fac parte din rezerva stratergica de dulciuri ]!!!

 

INGREDIENTE

  • cas afumat impletit
  • rulada de cas cu piper
  • cascaval cu verdeturi
  • branza nobila cu mucegai
  • branza de capra cu rozmarin
  • branza de capra cu carbune
  • ananas
  • mae
  • caise uscate
  • stafide
  • salam uscat
  • carnat uscat
  • ardei rosu
  • ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.:

1. am feliat si am aranjat pe un platou toate cele de mai sus .
2. gustarea a fost insotita dupa preferinta de  J.P. [adica jinars de prune ] sau lichior tiramisu .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gustare  surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat. 16644
retete culinare - Gustare  surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat. 16645
retete culinare - Gustare  surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat. 16647

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:02

llaavviinniiaa , e cumparata , e un produs de succces preparat langa Cluj intr-o fabrica ultramoderna , retetele sunt aduse din Franta imbunatatite cu idei romanesti .nu am gasit explicatia in articole de ce carbune , dar dupa umilele mele cunostinte , carbunele favorizeaza digestia , brandul se numeste ,, la collina ''

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:21

anisoara , am cumparat-o , se gaseste la Cora sau Auchan , e facuta de o firma din jud , Mures. mai au rulada cu boia sau cu carnati .
mai am o bucatica in frigider si am citit ca e facuta din branza de vaca oparita si afumata , fara e-uri si conservanti .
precis faci tu ceva , cum te stiu , eu am vazut undeva o reteta cum se face branza de vaca tip topita .

silvi0ara 1

23.02.2010, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21