Hachis Parmentier

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 1413 vizualizari

 

reteta o am de la miha,,ii multumesc pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • piure
  • 5 cartofi
  • 50 g cascaval
  • nucsoara
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g telemea
  • cascaval pentru preserat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hachis Parmentier:

pieptul de pui impreuna cu legumele si verdeata se toaca sau se dau prin masina de tocat carne cum am procedat eu, apoi calim compozitia in putin ulei de masline,potrivim de sare,piper dupa gust

ungem o tava termorezistenta cu unt si punem compozitia de carne ca prim strat

din cartofii fierti in apa cu sare facem un piure,in care adaugam untul,oul,cascavalulul,telemeaua rase,laptele fierbinte,nucsoara,amestecam bine pana se omogenizeaza

turnam piureul obtinut peste stratul de carne,nivelam si acoperim cu un strat de cascaval,(eu nu am avut cascaval suficient si am preserat telemea)

dam tava la cuptor pana se rumenste

pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Hachis Parmentier-0
Hachis Parmentier-1
Hachis Parmentier-2

COMENTARII (20)

Sylvia 1

17.06.2011, 20:07

excelent ti-a iesit si eu il fac, e un preparat frantuzesc

Lau 1

17.06.2011, 21:55

va multumesc

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:08

bun rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41