Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Piine, 25 Noi 2014 | 5637 vizualizari
anca_rm 1
o reteta foarte interesanta
MotanLaOale 1
Gherca Daniela 1
babi5 1
Usor de realizat si crwd ca di bun nu stiu cu grisul cum este daca se pube crud!
Ligia Bxl 1
multumesc tuturor
babi5 cum gris crud??
Adica grisul nefiert nu ramine zgronturos! este mai dur decit faina si daca este numai copt pe tava, nu contest calitstea este doar o intrebare
mihaelar63 1
Interesanta reteta . De testat
mirela0911 1
Interesante!
reisnaor_2006 1
okkkkkkkkkkkk
Bya Ralu 1
ce faine sunt!si eu ma gandisem sa le fac le pun la favo
multumesc
reisnaor_2006 ?????
Rocsi 1
Ce minunatii ies din mainile tale mereu
Valclaudia 1
simona72 1
dantes 1
Foarte bune
Rocsi multumesc
multumesc frumos oameni dragi
Merisor 1
merisor
elucubratiiculinare 1
interesante
Sylvia 1
wow ce reteta interesanta ! direct la favo
Micutza Luana 1
Criss 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:37
de bucatarasa 1
ieri la 18:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:46
ieri la 16:26
ieri la 11:59
de gaby_duceag 8
10 comentarii
de oanapl 7
9 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
10 voturi
9 voturi
RODIMUR
Caty
vasimur
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!