Iepure cu orez

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2012 | 4381 vizualizari

 

Zilele trecute am cumparat un iepure de la supermarket...a iesit ff bun..iata dovada

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure

pt marinata:

  • sare, piper, usturoi, cuisoare sau ierburi de provence sau cimbru, vin alb, dafin, pasta de paprica
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare, piper, vin alb
  • pasta de rosii cu ceapa si usturoi (asa cumparata)
  • orez, mazare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu orez:

- Portionam iepurele si il punem la marinat inainte cu o zi de a-l gati

- Marinata: sare, piper, usturoi (zdrobit doar), dafin,vin, ulei de masline, pasta de paprica. Ca si ierburi e la alegere: ierburi de provence (e foarte bun ) sau cuisoare (3-4 buc) sau cimbru.

- Intr-o cratita punem ulei de masline si calim o ceapa tocata fin si 1 rosie mare taiata cubulete.

- adaugam bucatile de carne , apoi adaugam sare, piper,marinata in care a stat carnea,  pasta de rosii, apa, vin alb.Se poate pune chilli de asemenea cui ii place condimentat.

- se da la fiert inabusit (cca 1 ora) Din cand in cand adaugam apa la nevoie.

-Separat facem orez cu mazare verde.

Pofta mare!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Iepure  cu orez 171868
retete culinare - Iepure  cu orez 171869
retete culinare - Iepure  cu orez 171870
retete culinare - Iepure  cu orez 171871
retete culinare - Iepure  cu orez 171872
retete culinare - Iepure  cu orez 171873
retete culinare - Iepure  cu orez 171874
retete culinare - Iepure  cu orez 171875

COMENTARII (9)

lia maria 1

30.07.2012, 10:46

un deliciu

Sim0na 1

30.07.2012, 12:41

N-am mai mancat de mult...

Angelina_Elena 1

01.08.2012, 22:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: