Inghetata cu ciocolata si capsuni

de adry88 in Dulciuri, 14 Iun 2016 | 144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 100 ml iaurt
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • esenta de rom
  • 100 g capsuni
  • 100 g ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu ciocolata si capsuni:

Intr-o cratita adaugam laptele impreuna cu zaharul si cand incepe sa fiarba adaugam faina dizolvata cu putin lapte rece,amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca,adaugam untul si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Acoperim cu folie si lasam sa se raceasca.

Intre timp mixam frisca spuma adaugam iaurtul,crema,esenta de rom si amestecam bine,

Impartim compozitia in 3 boluri,adaugam in primul capsuni pisati,al 2 lea adaugam ciocolata topita cu putina frisca,iar al 3 il lasam simplu.,

Intr-un bol adaugam cele 3 compoziti alternand,dam la congelator cca 30 min dupa care scoatem si amestecam cu o furculita(ca sa iasa rezultatul ca la chec tigrat)

Dam din nou la congelator cateva ore,inainte de servire scoatem cu cca 10 min,

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu ciocolata si capsuni-0
Inghetata cu ciocolata si capsuni-1
Inghetata cu ciocolata si capsuni-2

COMENTARII (11)

AndrutzaP

AndrutzaP 1

15.06.2016, 09:37

Bunaaa!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

15.06.2016, 13:33

mmm delicioasa!

Anett

Anett 1

20.10.2016, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01