Inghetata de banane

de miremirc in Dulciuri, 29 Iul 2012 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari coapte
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 lg zahar pudra
  • 400 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Intr-un castron punem bananele curatate de coaja, rupte bucati, zaharul pudra si zeama de lamaie. Le mixam cu ajutorul blenderului vertical.

Separat, in alt vas mixam frisca lichida (eu am avut Meggle). Cine are smantana pentru frisca sa o foloseasca.  Peste ea adaugam terciul de banane. Omogenizam bine, turnam compozitia intr-un vas dreptunghiular cu capac si punem la congelator de seara pana dimineata.

Servim inghetata alaturi de bucatele de banane. Rapida si delicioasa !

Este o inghetata care se poate pregati si in perioada posturilor de peste an ...

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de banane 171859
retete culinare - Inghetata de banane 171860
retete culinare - Inghetata de banane 171861
retete culinare - Inghetata de banane 171862
retete culinare - Inghetata de banane 171863
retete culinare - Inghetata de banane 171864

COMENTARII (12)

iri_iri 1

30.07.2012, 05:24

vin si eu sa ma racoresc un pic

lia maria 1

30.07.2012, 10:55

nu pute-am rata inghetata

Rux 1

07.08.2012, 20:36

Perfecta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D