Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta de inghetata de cacao cu stafide, usor de preparat, numai buna pentru caldurile acestea
Zaharul, cacaua si ouale se pun pe foc potrivit intr-o cratita cu fundul gros.
In timp ce fierbe se amesteca bine pentru a nu se prinde de cratita. Crema se tine pe foc pana se ingroasa putin( daca treci lingura prin ea sa ramana o linie).Se lasa crema la racit.
Inainte de a pune crema pe foc punem stafidele intr-un bol si turnam coniac peste ele.
Cat timp se raceste crema, batem frisca.
Crema rece se amesteca impreuna cu frisca si stafidele.
Se toarna toata compozitia intr-o forma(castron, fiecare ce are si vrea sa foloseasca) si se baga in congelator. Din ora in ora se scoate forma si se amesteca, pentru a evita formarea acelor.
Am ornat-o cu ciocolata.
1
Ca inghetata sa nu faca ace frisca trebuie batuta bine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult