Inghetata de zmeura

de leoflori in Prajituri, 2 Iul 2009 | 3462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 300 gr. zmeura 3 Linguri suc portocale 100 gr. fructoza 200 ml. smantana dulce lichida
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura:


Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza.

Smantana se bate (fiind cu 15 % grasime nu se face frisca) si se amesteca cu piureul de zmeura.

Se pune in vas de plastic si se da la congelator. Se scoate dupa 1 ora si se amesteca bine, ca sa nu se formeze cristale de gheata. Repetam de cca 4-5 ori. Gata!

reteta adaptata pt. regimul Montignac

pt. reteta normala se foloseste zahar pudra in loc de fructoza si smantana dulce lichida cu 30 % grasime

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de zmeura 5358
retete culinare - Inghetata de zmeura 5362
retete culinare - Inghetata de zmeura 5364
retete culinare - Inghetata de zmeura 5365
retete culinare - Inghetata de zmeura 5366

COMENTARII (8)

Bucataras Dragos 1

03.07.2009, 11:41

multumesc multumesc acuma savurez "portia "

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:24

deliciossssssssss

gio 1

19.06.2013, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!