Inimioare cu ciocolata

de cristina1985 in Torturi, 20 Feb 2016 | 817 vizualizari

 

Blatul este de fapt, o negresa dupa reteta de mai jos. Eu am pus mai putin zahar.


http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-ciocolata-in-10-minute-63630.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 210 gr faina
  • 40 gr cacao
  • 120 gr zahar
  • 10 gr (un plic)praf de copt
  • 300 ml apa minerala
  • esenta rom
  • esenta vanilie
  • coaja portocala
  • coaja lamaie
  • 1/2 bol nuca (bol de supa)
  • un praf sare
  • Crema1:
  • 200 gr unt
  • 6 lg frisca lichida
  • esenta rom
  • 200 gr ciocolata alba
  • Crema 2:
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciocolata:

Blat: Nuca se macina si se amesteca cu celelalte ingrediente uscate. Apoi se pun si restul ingredientelor, pe rand.Se pune aluatul, intr-o tava mare de cuptor si se tine 40 minute.

Crema1: Se topeste ciocolala alba in 6 lg frisca lichida.Apoi se lasa la racit. Cand e calduta , se adauga untul si esenta de rom. Daca vi se taie crema, amestecati-o cu telul pana isi revine.

Crema2: Se topeste ciocolata amaruie pe aburi. Se lasa la racit, apoi se adauga untul.

 Resturile de aluat se  mananca cu restul de crema Vor fi cam trei boluri.

 

TIPS-URI

1

Se poate manca cu fructe.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429288
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429289
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429290
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429291
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429292
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429293
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429294
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429295
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429296
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429297
retete culinare - Inimioare cu ciocolata 429298

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

23.02.2016, 12:08

cristina1985 1

23.02.2016, 15:35

Pentru inimioare , desenati pe o hartie de copt o inima si decupati-o.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S