Inimioare din foietaj cu seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 694 vizualizari

 

va poftesc la saleuri.... Cine da berea?

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. aluat foietaj din comert
  • 1 ou
  • sare fina de Himalaya
  • seminte de canepa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din foietaj cu seminte de canepa:

Aluatul foietaj dezghetat complet se desface din ambalaj pe masa de lucru.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt.

Decupam inimi de aluat cu forma cea mai mare din set, apoi la mijloc decupam inimioare mai mici cu cea mai mica forma din set.

Asezam inimioarele de aluat in tava, le ungem cu ou batut, apoi presaram sare fina de Himalaya si semnite de canepa din belsug.

Dam tavile la cuptor pentru 15-20 minute, pana se rumenesc saleurile dupa preferinta.

Le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-0
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-1
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-2
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-3
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-4
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-5
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-6
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-7
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-8
Inimioare din foietaj cu seminte de canepa-9

COMENTARII (11)

alilianaa

alilianaa 1

18.07.2015, 22:24

bune si rapide... si de facut si de mancat!

Rocsi

Rocsi 1

19.07.2015, 12:42

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!