Inimioare din foietaj cu seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 2778 vizualizari

 

va poftesc la saleuri.... Cine da berea?

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. aluat foietaj din comert
  • 1 ou
  • sare fina de Himalaya
  • seminte de canepa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din foietaj cu seminte de canepa:

Aluatul foietaj dezghetat complet se desface din ambalaj pe masa de lucru.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt.

Decupam inimi de aluat cu forma cea mai mare din set, apoi la mijloc decupam inimioare mai mici cu cea mai mica forma din set.

Asezam inimioarele de aluat in tava, le ungem cu ou batut, apoi presaram sare fina de Himalaya si semnite de canepa din belsug.

Dam tavile la cuptor pentru 15-20 minute, pana se rumenesc saleurile dupa preferinta.

Le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din foietaj cu seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj