Jeleu de capsuni cu crema de vanilie

de AndraAli in Dulciuri, 21 Iul 2014 | 883 vizualizari

 

Un desert racoritor pentru o zi calduroasa

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de vanilie puding
  • 1 plic de instant gel de capsuni
  • 10 biscuiti petit beure
  • 2 piersici (se poate si cu capsuni)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de capsuni cu crema de vanilie:

1.Punem in 10 caserole mici cate un biscuite.Facem crema de vanilie cum ne indica ambalajul,la fel si gelul instant de capsuni.

2.Taiem piersicile cubulete mici.

3.Peste biscuiti adaugam cate o lingura de crema de vanilie ,apoi cateva bucati de fructe,iar apoi gelul de capsuni.

4.Lasam la racit apoi ii punem capacul si le dam la frigider.

 

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.07.2014, 19:39

Rocsi

Rocsi 1

21.07.2014, 21:52

Bun..

Bya Ralu

Bya Ralu 1

25.07.2014, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!