Langosi unguresti

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Sep 2016 | 10796 vizualizari

 

Astazi am avut o pofta nebuna de langosi...mi-am adus aminte de langosii superbi pe care i-am mancat cu ceva timp in urma la Sibiu si-am rasfoit putin cateva retete....m-am oprit la reteta frumoasei  mele prietene Giulia (unguroaica), reteta pe care o aveam salvata in caietel, de fapt a mamei ei...si bine am facut...au iesit incredibil de buni! Asa ca sarut mana pentru masa mami, au iesit minunat !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina ( faina pentru intins)
  • 1 plic drojdie
  • 1 ou mare( sau doua micute)
  • 400 gr. iaurt( eu am pus grecesc)
  • un praf de sare
  • zahar pudra vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi unguresti:

Langosii se pregatesc repede insa aveti putin de asteptat pana este gata aluatul.

Faina se  cerne si se pune intr-un vas larg, se amesteca cu restul ingredientelor , se framanta aluatul( cam 5 minute), se infaineaza usor si se pune in folie la rece doua ore. 

Se iau bucati din aluat se intind si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.

Se pudreaza cu zahar (sau dupa dorinta) si se mananca cu pofta! :)))))))

TIPS-URI

1

se mai pune deasupra branza razuita, smantana, cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi unguresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

27.09.2016, 23:46

noiinbucatarie multumesc!

RuxyRux 1

27.09.2016, 23:47

Diuta scumpa.....daaaaa...grozave sa stii! Multumesc draga mea!

Panacris 1

27.10.2018, 19:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti