RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

de adriana65 in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 7621 vizualizari

 

Usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g capsuni
  • 200 g branza fina de vaci
  • rulouri
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI:

Am batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci.
Am omogenizat bine. Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile. Le-am lasat la frigider aproximativ 3 ore.
PS. Daca preferati crema mai dulce, puneti si zahar in frisca . Daca le faceti dupa aceasta reteta nu vor fi chiar atat de dulci, sunt mai racoroase.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

liana_geicu 1

07.12.2009, 18:59

hmm, de cand nu am mai mancat rulouri..din copilarie, dar umplute cu crema de vanilie

elena1988 1

02.02.2011, 17:25

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
La Tour Eiffel Cake