Lasagna

de mimmi in Paste, 1 Dec 2010 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 500g foi lasagna,
  • 800 g carne tocata ,
  • 2 cepe,
  • 3 catei de usturoi,
  • 350 ml suc de rosii,
  • mozzarela,
  • parmesan,
  • 5 linguri faina,
  • 600 ml lapte,
  • unt,
  • sofran,
  • busuioc,
  • oregano,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei.Se adauga carnea tocata si se mai caleste putin,dupa care se adauga suc de rosii,usturoiul pisat,sare,piper,oregano si busuioc dupa gust si se lasa putin la fiert.

Pentru sosul alb-se topesc 50 gr unt,se face ingrosala din faina si lapte si se pun toate la fiert pana se ingroasa,se adauga sofran si sare dupa gust.

Foile de lasagna se oparesc in apa clocotita in care s-a adaugat sare si 1 lingura de ulei.

Se unge o tava cu unt,se aseaza un strat de foi,un strat de sos alb,un strat de carne si mozzarela razalita,din nou un strat de foi,un rand sos alb si mozzarela,un strat de foi,un rand de carne si mozzarela,alternandu-se pana la terminarea ingredientelor.Pe deasupra se presara parmesan.Se mai adauga in tava 100 ml suc de rosii.Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume si sunculita taraneasca