Lasagna cu ciuperci

de Rux in Lasagna, 23 Sep 2015 | 915 vizualizari

 

O bunatate ovo-lacto-vegetariana...atat de gustoasa incat te lingi pe degete...pe toate! :))))) Unde mai pui ca se prepara si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champinion mari
  • 3 linguri ulei de palmier(nehidrogenat)
  • 500 gr smantana
  • 300 gr cascaval razuit
  • 1 ceapa mare
  • 2 sau 3 linguri amidon( in functie de cat o vreti de legata)
  • 1 cana de apa( sau lapte daca doriti)
  • 3 oua
  • sare
  • piper dupa gust
  • foi de lasagna( cam jumatate de pachet, in jur de 9 bucati)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu ciuperci:

Se taie ciupercile in bucati(marimea o puteti alege voi). Se razuie si cascavalul.

Se caleste usor ceapa presarata cu putina sare in cateva linguri de ulei, apoi se adauga ciupercile se mai lasa 3  sau 4 minute  si se adauga apa( sau laptele), se tin pe foc in jur de 6 sau 7 minute doar cat sa scada putin.

Intre timp se amesteca ouale cu smantana si amidonul, apoi se toarna peste ciuperci si se dau cateva clocote, in jur de 3 minute. Desigur in acest moment se potriveste gustul de sare si piper, astfel incat sa va placa.

Se asaza in tava o parte din sosul cu ciuperci apoi se pune primul rand de foi. Deasupra punem cascaval , apoi din nou un rand de foi, apoi sos, din nou cascaval si procedam asa pana punem trei randuri, urmeaza deasupra cascaval si gata, punem lasagna la cuptor 30 sau 35 de minute, sau pana se rumeneste frumos!

Sa mancati cu pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Lasagna cu ciuperci-0
Lasagna cu ciuperci-1
Lasagna cu ciuperci-2
Lasagna cu ciuperci-3
Lasagna cu ciuperci-4
Lasagna cu ciuperci-5
Lasagna cu ciuperci-6
Lasagna cu ciuperci-7
Lasagna cu ciuperci-8

COMENTARII (37)

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:44

Papa buun

Andreea Caroline 1

25.09.2015, 16:37

Rux 1

25.09.2015, 21:23

Multumesc tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04