Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete

de laylalala in Lasagna, 27 Mai 2010 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pasta de rosii
  • 250 gr zacusca cu vinete
  • 200 gr foi de lasagna cu spanac, fierte
  • 200 gr smantana
  • 40 gr branza topita sau cascaval ras
  • Pentru stratul de legume
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ardei gras rosu, taiat cubulete
  • 2 vinete, taiate cubulete
  • 4 rosii, taiate cubulete
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete:

Pentru legume, incinge uleiul intr-o tigaie mare.Pune toate legumele in tigaie si caleste-le pana se vor inmuia, amestecandu-le din cand in cand, 20-30 minute.Asezoneaza-le dupa gust si pune-le deoparte.

Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Intr-un vas termorezistent pune un strat de amestec cu legume preparat, apoi unul de pasta de rosii, apoi unul de paste.Urmeaza apoi inca un strat de legume, toata zacusca si un strat de paste.In final se pune restul de legume, restul de pasta de rosii si paste.

Se toarna deasupra smantana si se pune branza topita sau cascavalul ras.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la copt 30 minute apoi se serveste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete 34203
retete culinare - Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete 34204
retete culinare - Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete 34205
retete culinare - Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete 34206
retete culinare - Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete 34207

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: