Lasagne a la Klaus

de Cris2711 in Lasagna, 9 Feb 2013 | 2284 vizualizari

 

Reteta sotului meu:)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. carne tocata de porc
  • o ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 rosii cherry
  • 500 ml pasta de rosii
  • 300 gr branza rasa Gouda
  • ca. 350 gr. foi de lasagne
  • 500 gr. spanac tocat marunt
  • 250-300 gr. smantana
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne a la Klaus:

Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea.

Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste.

Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia.

Se caleste bine,apoi se adauga pasta de rosii si rosiile cherry.

Apoi se adauga si smantana si se incorporeaza cat mai bine in compozitie.

La sfarsit se adauga spanacul,se lasa ,la foc mediu sa fiarba 10 minute.

Se pregateste tava si cuptorul la 200°.

In tava se pun foile de lasagne una langa cealalta,apoi se acopera cu compozitia de carne ,cam 2 cm  grosime.

Se presara branza Gouda rasa,apoi se repeta aceeasi procedura.

La 200 ° ,se lasa circa 30 de minute la cuptor,apoi se scoate si se lasa  inca 30 de minute sa se raceasca.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Lasagne a la Klaus-0
Lasagne a la Klaus-1
Lasagne a la Klaus-2
Lasagne a la Klaus-3
Lasagne a la Klaus-4
Lasagne a la Klaus-5

COMENTARII (59)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 15:20

mmm...foarte gustoasa

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 08:38

Cris2711

Cris2711 1

29.05.2014, 12:18

Krysty,Alexandra

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!