Laste cu varza verde calita - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 5609 vizualizari

 

am gasit varza verde noua . cum deviza mea la gatit este rapid si gustos, am poftit la laste cu varza calita .lastele sunt taitei lati deobicei facuti de casa cu faina si ou sau tagliatele , zis pe italieneste .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr laste din grau dur [ fara ou ]
  • 1 varza mica verde [ aprox 600 gr ]
  • 100 ml ulei floarea soarelui [ am avut de prima presa ., presat la rece ]
  • sare
  • piper
  • curry
  • busuioc uscat
  • seminte chimen
  • marar verde
  • boia ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Laste cu varza verde calita - post:

  1. pastele se fierb in apa cu sare 8 minute . se scurg apoi de apa .
  2. varza taiata fideluta se caleste usor in ulei .
  3. se adauga condimentele in functie de gust.
  4. se amestega varza calita cu lastele fierte si se servesv calde de preferinta cu rosii langa ele .
 

TIPS-URI

1

caliti foarte putin varza , doar sa  devina sticloasa , fiind cruda va fi mai gustoasa decat prajita pana devine harcea-parcea .

RETETA IN IMAGINI

Laste cu varza verde calita - post-0
Laste cu varza verde calita - post-1
Laste cu varza verde calita - post-2
Laste cu varza verde calita - post-3

COMENTARII (9)

nadina73 1

10.03.2010, 23:59

ce ideai buna grozav,chair nici nu imi amintisem de ei ,char de mult nu am mancat,sotului meu e inebunit dupa mancarurile cu varza calita
sa sti ca am sa o fac ,arat foarte bine

mihaelar63 1

11.03.2010, 00:31

scuze , Brandusa inseamna taitei lati ,adica pe italieneste tagliatelle

Dana Cristea - pusikmea 1

11.03.2010, 08:39

interesanta combinatie, nu am facut niciodata, dar cred k e tare gostoasa, o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20