Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua

de ala_oancea in Porc, 5 Oct 2009 | 4133 vizualizari

COMENTARII (4)

leoflori 1

06.10.2009, 20:07

PapaBun 1

14.10.2009, 14:30

La ingredientele pe care le-ai folosit era mai indicat uleiul de masline. Te rog, nu mai folosi ulei vegetal sau de floarea soarelul .
Arata foarte bine, bravo!

rivka 1

14.10.2009, 14:46

si eu mai folosesc ulei de floarea soarelui pt asa ceva...foarte putin e drept, uleiul de masline in cuptor e la fel de nasanatos....si de ce sa nu foloseasca? vad ca iti plac fructele de mare, stii ca sunt una dintre cele mai nesanatoase alimente???adica eu inteleg ca peste tot se incearca acum sa se promoveze cat mai sanatos, etc dar sa stii ca uleiul de masline gatit la temp mari e mai nesanatos ca cel de floarea soarelui chiar...
asa pot spune si eu nu mai manca fructe de mare...sunt de-a dreptul periculoase pt sanatate...
sper ca nu te superi dar asa e....

pune si tu o reeteta papabun sa ne convingi ca stii sa gatesti

ala_oancea 1

14.10.2009, 21:02

Folosesc de obicei ulei de masline ... dar la reteta asta nu mai aveam pe stoc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon