Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Limba de opareste 10 minute, apoi se jupoaie pielita invelitoare.
Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem la calit ( mai putin dovlecelul si fasolea pastai ) in 3-4 linguri de ulei, impreuna cu sare si putin piper .
Dovlecelul se curata, se feliaza si se lasa la scurs 10 minute ( eu am avut cubulete congelate ) .
Cand legumele sunt calite, turnam rosiile maruntite la robot, impreuna cu bucatile de limba . Lasam la fiert, circa 20 minute ( limba fierbe destul de repede ), dupa care vom adauga dovlecelul scurs (daca aveti congelat, il adaugati asa, direct in mancarica clocotinda ) . La fel am procedat si cu fasolea pastai.
Lasam pe foc pana ce si ultimele legume sunt fierte, apoi oprim focul si decoram cu marar si patrunjel , tocate.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult