Limba cu dovlecei si fasole pastai

de Ina in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2014 | 2558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • doua cepe
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • un borcan rosii in bulion ( zarzavat pentru iarna)
  • 1-2 dovlecei
  • o mana de fasole pastai
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu dovlecei si fasole pastai:

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare. 

Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si fasolea pastai ) in 3-4 linguri de ulei, impreuna cu sare si putin piper .

Dovlecelul se curata, se feliaza si se lasa la scurs 10 minute ( eu am avut cubulete congelate ) .

Cand legumele sunt calite, turnam rosiile maruntite la robot, impreuna cu bucatile de limba . Lasam la fiert, circa  20 minute ( limba fierbe destul de repede ), dupa care vom adauga dovlecelul scurs (daca aveti congelat, il adaugati asa, direct in mancarica clocotinda ) . La fel am procedat si cu fasolea pastai.

Lasam pe foc pana ce si ultimele legume sunt fierte, apoi oprim focul si decoram cu marar si patrunjel , tocate.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288203
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288204
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288205
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288206
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288207
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288208
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288209
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288210
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288211
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288212
retete culinare - Limba cu dovlecei si fasole pastai 288213

COMENTARII (29)

Toamna07 1

05.01.2014, 13:02

Limba,preferata mea!Si eu o prepar in mai multe feluri!
Buna reteta !

diaconta 1

05.01.2014, 20:34

Inca n-am gatit si n-am mancat ...limba
arata cam bine

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:29

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21