Limba de porc afumata cu masline

de mamaieelena in Porc, 5 Feb 2012 | 2400 vizualizari

 

Imi place mult limba cu masline si i-a venit randul in sfarsitul asta de saptamana sper sa va placa si voua reteta mea...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de limba de porc afumata
  • 3 cepe rosii
  • 3 cepe mari galbene
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 lamaie
  • 3-4 foi de dafin
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de 400 g cu masline negre fara samburi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc afumata cu masline:

Am spalat si taiat marunt ceapa si ardeiul gras,limba am taiat-o rondele de 1cm.si le-am pus pe toate si inca 150ml vin alb in oala sub-presiune pentru 20 de minute.Am ales sa fac acest lucru deoarece limba nu era chiar moale si bine am facut ca acum este exact asa cum am vrut si apoi ceapa s-a inmuiat bine si a devenit pasta.Intr-o cratita am pus uleiul de masline si sucul de rosii dupa care am pus treptat continutul tot din oala sub presiune,adaugand astfel si maslinele si am mai lasat sa se amestece gustul de la toate inclusiv de la foile de dafin ,sare,piper.Mai lasam sa clocoteasca 5 minute si dam deoparte si punem lamaia taiata bucati mai mici mestecam iar si se poate servi atat calda cat si rece.Pofta buna 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Limba de porc afumata cu masline 144658
retete culinare - Limba de porc afumata cu masline 144659
retete culinare - Limba de porc afumata cu masline 144660
retete culinare - Limba de porc afumata cu masline 144670

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

06.02.2012, 11:23

multumesc

Bya Ralu 1

06.02.2012, 21:36

preferata mea limba de porc

mamaieelena 1

06.02.2012, 22:58

merci draga mea pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18