Loobia Polo Shirazi - Orez cu marar si fasole blackeye

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 7511 vizualizari

COMENTARII (14)

aziz 1

15.05.2011, 16:52

superb si adevarat sofranul nu poate fi inlocuit are gust de miere de albine iar turmericul este putin amarui la gust dar vb ta poti trisa doar culoarea de mult nu te-am vz

Ina 1

15.05.2011, 17:04

Ce frumos arata!!!

marcela1979 1

15.05.2011, 17:23

arata bine

Lau 1

15.05.2011, 18:20

bun

mamaieelena 1

15.05.2011, 19:00

bun si arata bine

Mitinita 1

15.05.2011, 19:31

ce bine ti-a iesit orezul cam intr-o luna incep sa gatesc si eu mai "persan"

retetepersane 1

15.05.2011, 20:06

Va multumesc! Nici eu nu am mai gatit mancare persana de ceva vreme pentru ca am urmat o dieta disociata care nu mergea cu orez si kebab-uri

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:14

adry88 1

15.05.2011, 21:09

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:06

Mihaela11_jo 1

27.05.2011, 22:18

Loobia sau lobia are numele stiintific "Vigna unguiculata " si este consumata mult si in tarile arabe.
Are un continut crescut in calciu, acid folic si vitamina A.
Nu am vazut-o niciodata in Romania , dar in Iordania se gatesc si pastaile.
Pastaile sunt verzi si foarte fragede si au o aroma specifica, diferita de aceea a fasolei verzi.De asemena pastaile sunt foarte subtiri, mai subtiri decat cele de fasole verde.
Se gatesc sub forma de supa( asemanatoare cu supa de fasole verde) sau sub forma de mancare de post scazuta cu ulei,ceapa si rosii; se mananca specific cu lipie arabeasca sau ca garnitura langa ficatei de pui prajiti.
Nu am vazut pana acum sa se foloseasca boabele uscate( "black eyed pea".
M-ai tentat cu reteta ta ; o voi incerca.
Iti voi trimite o fotografie cu pastaile cand voi gati lobia

dutuvio 1

19.12.2011, 15:17

pai si pan la urma cum se numeste fasolea aia in Romania ?????noi ce cumparam ?

mihaelar63 1

19.12.2011, 15:39

Eu ma gandesc ca ii spune fasole cu ochi negru

retetepersane 1

20.10.2012, 00:30

Da, " Aveti fasole cu ochii negrii? " )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Camembert aromat la cuptor