Macaroane cu branza si praz

de Satisfyyourcravings in Paste, 25 Mar 2016 | 488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame macaroane
  • 50 grame unt
  • 3 tulpini praz
  • 4 linguri faina
  • 700 ml lapte degresat
  • 1 lingurita cu varf pudra de mustar
  • 2 linguri creme fraiche
  • 50 grame Parmezan
  • 110 grame Cheddar maturat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si praz:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga prazul taiat rondele. Se gateste 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga faina si se mai lasa 1 minut. Se adauga laptele treptat, amestecand cu un tel. Se adauga pudra de mustar, se aduce sosul la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa 5 minute, pana se ingroasa.

Se ia sosul de pe foc, se adauga Parmezanul, branza Cheddar si creme fraiche. Se amesteca pana devine omogen.

Se scurg pastele, pastrand 3 linguri din apa in care au fiert. Se amesteca cu sosul, adaugand apa, daca este nevoie pentru a obtine un sos matasos. 

 

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:06

elucubratiiculinare 1

27.03.2016, 08:47

foarte bun

Geanina87 1

28.03.2016, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04