Macrou invelit in staniol

de ionix in Peste, 30 Sep 2009 | 9465 vizualizari

 

e foarte bun si sanatos...

 

INGREDIENTE

  • 6 pesti macrou
  • o rosie mare
  • 1 ardei gras rosu
  • o capatana de usturoi
  • foi de dafin
  • o ceapa mare galbena
  • 1 ardei iute dar nu prea iute
  • cateva masline
  • 2-3 linguri de unt
  • folie de aluminiu
  • chili, sare. tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou invelit in staniol:

Pestii se curata bine de negreala. Se da cu chili, tarhon si sare iar apoi se umple cu toate legumele taiate. Ardeiul eu l-am taiat cubulete, rosiile rondele iar ceapa julien. Cantitatea legumelor este dupa gust.


Inainte de a pune pestele pe folie, folia se unge cu un pic de unt. Pestele se inveleste in folie de aluminiu astfel incat capatul foliei sa fie in sus pentru a nu curge sosul.


Se da la cuptor pentru o ora jumate mai intai la foc mic iar apoir la foc mediu.


Se serveste cu suc fresh de lamaie sau cu mujdei si mamaliguta. Eu prefer ultima varianta. :p



Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Macrou invelit in staniol 8046
retete culinare - Macrou invelit in staniol 8047
retete culinare - Macrou invelit in staniol 8048
retete culinare - Macrou invelit in staniol 8049
retete culinare - Macrou invelit in staniol 8050

COMENTARII (8)

Bucataras 1

13.12.2009, 10:11

Are o Oana o reteta delicioasa: http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura_de_crap.html

gaby_duceag 1

13.12.2009, 16:52

multumesc Bucatarasule

ionix 1

14.12.2009, 10:31

hehe te-a rezolvat Bucataras

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10