Macrou prajit

de MotanLaOale in Peste, 6 Mar 2011 | 6194 vizualizari

 

Toata lumea mananca zilele astea peste asa ca nu am rezistat nici eu

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri
  • faina
  • sare
  • boia dulce
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit:

Pestele se curatza si se taie bine.

se presara cu sare si se lasa sa isi ia cata ii trebuie

Faina se amesteca cu putina boaia pentru culoare.

Peste se tavaleste prin faina si se pune la prajit in uleiul incins

Se intoarce pe ambele partzi pana se rumeneste frumos

Se manaca cu mamaliga si musdei de usturoi.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Macrou prajit-0
Macrou prajit-1
Macrou prajit-2
Macrou prajit-3

COMENTARII (28)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

14.03.2011, 11:26

din pacate congelat
multumesc

Sylvia

Sylvia 1

16.03.2011, 16:01

Foarte bun

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.03.2011, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!