Mamaliguta cu surprize

de epurasha2bb in Vita, 16 Apr 2010 | 3874 vizualizari

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:06

pozele sunt vechi din septembrie 2009 dar azi am vazut ca mi-a aparut in revista Practic reteta asta si am zis sa v-o arat si voua

Miha 1

16.04.2010, 18:21

Felicitari pentru aparitia in revista!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:33

mersi miha!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:43

ai citit introduerea?

nadina73 1

16.04.2010, 18:45

foarte bine arata 5 furculite ,felicitati

Miha 1

16.04.2010, 18:49

Care introducere? Aia cu Andreea Marin?

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:52

ihi!ups, oi fi fost fan al emisiunii?

rivka 1

16.04.2010, 19:02

da interesant dar apuca sa se faca carnea aia in 30 minute ? nu trebuie pregatita carnea inainte pe foc putin?

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 19:14

dar de la cine, mihaela radulescu?!super idee

epurasha2bb 1

16.04.2010, 19:19

rivka nu trebuie ca e vitel nu vaca batranaserios acum, se face sigur la cuptor!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 19:19

pusikmea de la Banica ca e la mijloc!

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 19:20

madi_marin 1

16.04.2010, 19:22

epurasha....felicitari.... am vazut reteta asta in revista ,,Practic in bucatarie,,.....

Rocsi 1

16.04.2010, 21:33

super

rivka 1

16.04.2010, 21:46

da cred ca depinde de cuptor la mine in cuptorul meu sigur nu se face ceapa mai ales daca nu e calita inainte in 30 minute mai ales daca e acoperita de un strat de mamaliguta, imi place fff mult reteta dar cred ca o sa o adaptez si o sa calesc putin carnea inainte sa fac bilutele....

marcela1979 1

16.04.2010, 23:22

felicitari pt aparitia in revista practic in bucatarie

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:39

fetelor multumesc de felicitari, m-am bucurat mult sa ma vad in revistuta !

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:43

rivka poti sa calesti , probabil ca e chiar mai gustos asa calit.Eu voiam sa zc doar ca nu iese crud nici daca nu e calita dar data viitoare cand fac si eu am sa calesc putin inainte totul.Asa necalita se coace acolo sub paturica de mamaliga fierbinte si iese cam ca niste perisoare ferte.Dar nu crude pupicei si spor la lucru!

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:25

foarte gustos , eu ma gandesc sa le prepar si sa le coc pe gratar , la gradina , sa prinda pojghita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de viţel