Mancare de mazare cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 21 Iun 2011 | 19524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare(820 g)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri faina
  • 1 conserva rosii decojite
  • patrunjel
  • sare,piper
  • 400 g carne de porc

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea se feliaza si se prajeste in ulei incins,se scoate si se pastreaza la cald.

Legumele se taie cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se pune faina si se amesteca.

Se stinge cu apa si se adauga mazarea scursa si spalata.

Se fierb legumele 25-30 minute si daca sunt fierte se adauga rosiile pasate si carnea si se fierbe pana scade sosul.

Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu piure si sos rosu