Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

de Bucataras Medi in Vita, 14 Mai 2010 | 1805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .750g carne stroganoff
  • .750 g mazare
  • .3-4 fire ceapa verde
  • .1-2  morcovi
  • .o lingurita de zahar
  • .4-5 linguri de bulion
  • .1 legatura de marar
  • .ulei
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu stroganoff de vitel:

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.

Separat, intr-o tigaie se soteaza in ulei ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.Cand carnea este aproape fiarta se scoate cu ajutorul unei palete si se pune in tigaia in care am sotat ceapa si morcovul.Se amesteca bine si se lasa sa se inabuse toate timp de cateva minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Acest amestec se trece intr-o cratita in care mai adaugam o cana de apa si mazarea.Cand totul este bine facut se adauga zaharul dizolvat in bulion , o parte din marar si se mai lasa la foc circa 5- 10 min.Se da jos de pe foc si se aromeaza cu mult marar.Se serveste calda alaturi de cartofi prajiti sau alta garnitura.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare de mazare cu stroganoff de vitel 31762
retete culinare - Mancare de mazare cu stroganoff de vitel 31763
retete culinare - Mancare de mazare cu stroganoff de vitel 31764
retete culinare - Mancare de mazare cu stroganoff de vitel 31765
retete culinare - Mancare de mazare cu stroganoff de vitel 31766
retete culinare - Mancare de mazare cu stroganoff de vitel 31769

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:24

Te astept,Silvioara si pe tine..............

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:25

Asa este pusikmea...................

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:26

Bine,bine Nadina pana veniti voi eu o incalzesc................sa nu intarziati prea mult sa se arda mancarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D